مدیر اجرایی و تحلیلگر مالی رستوران فروشگاه و تولید
توضیحات
اگه حس میکنی کارت میچرخـه ولی انرژی، زمان و منابع بیش از حد صرف میشن، مسئله معمولاً مربوط به اجرای روزمرهست. من به صورت پروژه ای وارد کسب و کارت میشم تا روندها، تصمیمها و نحوه اجرا رو منظم و بهینه کنم. از خرید، هزینه و انبار گرفته تا پرسنل، شیفتبندی، فرآیندها و کنترل اتلاف. سالها حضور میدانی در رستورانهای برند و فروشگاههای بزرگ باعث شده زیر و بم کار رو بشناسم و بدون شعار، روی نقاطی دست بذارم که بیشترین هدررفت اتفاق می افته. با چند اصلاح هدفمند: فشار از روی مدیر و تیم کم میشه کیفیت اجرا بالا میره مصرف منابع کنترل میشه اگه می خوای روند کاریت بهتر و اصولیتر بشه، میتونی رو من حساب کنی.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.






