مشاوره و راه اندازی تخصصی پیتزاناپولی
توضیحات
راهاندازی صفر تا صد پیتزا ناپولیتن با متد ایتالیایی واقعی اگر میخوای یه خط پیتزای خاص و باکیفیت راه بندازی، من با تجربهی مستقیم در پخت، خمیر بیگا و پولیش، سس، منو و سرو حرفهای کمکت میکنم تا برند خودت رو بسازی. آموزش عملی خمیر و پخت ناپولیتن مشاوره تجهیز و چیدمان آشپزخانه طراحی منو، رسپی و کنترل کیفیت (QC) همراهی تا مرحله فروش و تست محصول مشاوره حضوری و پروژهای در تمام مراحل مناسب برای: رستوران، فستفود یا برند جدید برند Plan
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.





