نان خانگی آرد کامل (دیم)
توضیحات
نان،روزگاری نه چندان دور، آرد گندم در آسیابهای سنگی و بدون جداسازی سبوس تهیه میشد؛ آردی که پر بود از فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و عطر اصیل گندم. هر لقمه نان، نهتنها انرژی، بلکه سلامتی را به بدن هدیه میداد. با گذر زمان و پیشرفت صنعت، برای زیباتر و سفیدتر کردن نان، سبوس از آرد جدا شد و جای خود را به افزودنیهای مصنوعی داد. تصمیمی که شاید ظاهری جذاب به نان بخشید، اما روح تغذیهای آن را گرفت آرد کامل با حفظ سبوس و جوانه گندم، سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست که به بهبود گوارش، تنظیم قند خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی و دیابت کمک میکند. در مقابل، آرد صنعتی با حذف سبوس بخش زیادی از ارزش غذایی را از دست میدهد سبوس، منبع غنی فیبرهای محلول و نامحلول، ویتامینهای گروه B، منیزیم، آهن و آنتیاکسیدانهاست. این ترکیبات به بهبود گوارش، پیشگیری از یبوست، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول و جلوگیری از بیماریهای قلبی–عروقی کمک میکنند. متفاوت با هر نانی که تاکنون میل کرده اید تخفیف ویژه برای رستوران فروشگاه عطاری مدارس ادارات و... و خرید های بالای 100عدد
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.





