ورکشاپ تخصصی پیتزا
هر روز از ساعت ۱۱ تا ۱۷ «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
دوره تخصصی پیتزا(ناپولیتن /دیترویت /رومانا استایل /پن استایل مدرس: شف مهدی مهدیلو دوره به صورت :حضوری و عملی با تجهیزات صنعتی هزینه دوره با مدرک گذر مهارت آموزشگاه کاج ۱۲/۵ میلیون تاریخ : ۱ و۲ و۳ دی ماه با شرایط پرداخت ساعت برگزاری ۱۱ الی ۱۷ هزینه دوره با مواد و وسایل کلاس عملی محاسبه شده سر فصل های دوره نحوه کار با تجهیزات علم آرد شناسی ورسپی سازی آموزش پیش تخمیر های بیگا وپولیش آموزش منو نویسی نسبت به کانسپت رستوران آموزش پیتزای ناپولیتن آموزش پیتزای رومانا استایل آموزش پیتزا به سبک آمریکایی دیترویت آموزش نان فوکاچیا آموزش انواع سس ها سس مارینارا سس پستو سسسیر سس آلفردو سس کره بادام زمینی سس کرم قارچ سس برنیز سس پومودورو سسگرین سس اسفناج و… آموزش انواع تاپینگ پیتزا چیکن آلفردو چیکن پستو چیکن پومودورو قارچ واسفناج مارگریتا مارگریتا پستو چهار پنیر استیک پومودور سیرو استیک استیک بیانکا بیکن مارینارا پستو بوقلمون ونیزی نان سیر سالیسچا پپرونی سالامی هاوانا سبزیجات مارگریتا مرغ واسفناج مارگریتا پستو و…..
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.




