ورکشاپ خامه پایه تا پیشرفته تخـ.فیف خورد
از ساعت ۹ تا ۱۷ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
این ورکشاپ در تاریخ ۱ و ۲ آبان ماه برگزار خواهد شد آیتم های آموزشی دوره : رسپی کیک شیفون مخصوص ما پخت کیک اسفنجی پخت کیک به روش کارگاهی و خانگی برش کیک بدون نیاز به وسیله کارامل دستساز خانگی برای فیلینگ کرم نسکافه دستساز برای فیلینگ فیلینگ گذاری به دو روش مدرن و سنتی آسترکشی کیک استوانه آسترکشی تمام کیک های غیر استوانه ( به جز فیگور) خامه کشی کیک استوانه بدون پلکسی خامه کشی کیک مربع خامه کشی کیک پنج ضلعی خامه کشی کیک ۶ ضلعی استراکچرسازی کیکهای چندین طبقه استراکچرسازی کیک ضدجاذبه استراکچرسازی کیک های عقد سنگین استراکچر سازی کیکهای خارج از محور استراکچر سازی کیکهای کج رنگ آمیزی خامه کار با رنگ های پودری انواع کار با رایس پیپر انواع کار با ویفرپیپر تکنیک پارچه خوراکی کار با چاپ خوراکی کار با انواع مولد و تاپرهای فوندانتی استنسیل روی خامه انواع تاپر با ایزومالت کار با ایربراش کار با مخمل پاش تکنیک فالت لاین گل خامه روی کیک تکنیک های فروش ______________________ مواد و وسیله تماما به عهده ما هزینه دوره ۷۸۰۰ امکان ثبت نام با پرداخت بیعانه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







