پروفر شیرینی پزی و نانوایی
توضیحات
دستگاه پروفر یکی از تجهیزات ضروری در صنعت نانوایی و شیرینیپزی است که به منظور تسریع و بهبود فرآیند تخمیر خمیر استفاده میشود. این دستگاه با ایجاد شرایط محیطی کنترلشده از جمله دما و رطوبت، کمک میکند تا خمیر به شکلی یکنواخت و کامل تخمیر شود. مشخصات: در سایز های4-6-10-16 سینی جنس بدنه: تماما استیل جنس شاسی : استیل ابعاد سینی :60*40 دارای ترموستات تنظیم گرما فن چرخ هوا: دارد دارای سیستم بخار گرم و سرد دارای نمایشگر دیجیتال
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








