کلاس کیک تولد پایه تا پیشرفته(ورکشاپ)
توضیحات
بهترین آموزش ها برای شما لذت دیدن کارهای قشنگتون برای من _مدرس و دکوراتور کیک های خامه ای _دارای سابقه هفت ساله در کار قنادی و مربیگری دارای مدرک معتبربین المللی (تَرساز و کیک ساز) از سازمان فنی و حرفه ای کشور اولین قدم های آموزشت روپُربار بردار.. این هنر شیرین رو یاد بگیر و کسب و کار خونگیتو راه بنداز. دوره بصورت کاملا خصوصی برگزار میشه و طول دوره چهار روزه ست. ورکشاپ کاملا عملی و حدود چهارده ساعته. ۱.ارائه جزوه پخت دو نوع کیک شیفون و اسفنجی در دوطعم شکلاتی و وانیلی ۲.برش اصولی کیک ۳.آشنایی با قالب ها و ابزار ۴.آشنایی با انواع خامه ۵.فرم دادن اصولی خامه ۶.فیلینگ گذاری و آسترکشی ۷خامه کشی و شارپ ایچ ۸تیره کردن خامه و آشنایی با رنگ *.کار با مولد فوندانت *۰.دوطبقه کردن کیک ها(سوار کردن کیک) **.تکنیک فالت لاین **تکنیک ژئود **.کار با (استنسیل) روی خامه **.تکنیک تاپفوروارد(کیک وارونه) ۱۵.تکنیک پتینه ۱۶.کار با رایس پیپر ۱۷. گلهای پفکی ۱*.گوی شکلاتی *۰.آبنبات و کاسه ایزومالتی **.تور خوراکی **.پاپسیکل **.کیک آبرنگی **.کیک رنگین کمانی ۲۵.کار با ماسوره ۲۶.شانه کشی ۲۷.کیک کُروی
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.







