کلاس کیک تولد پایه تا پیشرفته(ورکشاپ)
تخصصها
دوست من اولین قدم های آموزشت روپُربار بردار..این روزا همه دنبال یادگیریه این هنرهستن هر روزی که میگذره کلی بانوی هنرمند به جمع قنادا اضافه میشه پس تو منتظر چی هستی؟! این هنر شیرین رو یاد بگیر و کسب و کار خونگیتو راه بنداز. مدرس و دکوراتور کیک های خامه ای دارای مدرک معتبربین المللی (تَرساز و کیک ساز) از سازمان فنی و حرفه ای باتلاش و علاقه تون به این شغل پر در آمد به راحتی میتونید کسب در آمد کنید بصورت حرفه ای برای خودتون و عزیزاتون کیک بپزید ورکشاپ کاملا عملی و حدود چهارده ساعته. ۱.ارائه جزوه پخت دو نوع کیک شیفون و اسفنجی در دوطعم شکلاتی و وانیلی ۲.برش اصولی کیک ۳.آشنایی با قالب ها و ابزار ۴.آشنایی با انواع خامه ۵.فرم دادن اصولی خامه ۶.فیلینگ گذاری و آسترکشی ۷خامه کشی و شارپ ۸تیره کردن خامه و آشنایی با رنگ *دوطبقه کردن کیک ها(سوار کردن کیک) *۰تکنیک فالت لاین **تکنیک ژئود **تکنیک تاپفوروارد **تکنیک پتینه **کار با رایس پیپر ۱۵گوی شکلاتی ۱۶آبنبات و کاسه ایزومالتی ۱۷تور خوراکی ۱۸.پاپسیکل ۱۹کیک آبرنگی ۲۰کار با ماسوره ۲۱.شانه کشی کیک هایی که کار کردید رو با خودتون میبرید
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.