یه دانه و این همه خواص
توضیحات
خواص و فواید دانه چیا ۱:منبع عالی مواد مغذی در هر قاشق غذاخوری چیا پروتیین گیاهی خوب فیبر زیاد(برای گوارش و سیری) امگا۳گیاهی(چربی مفید برای مغز و قلب) کلسیم،منیزیم،آهن و آنتی اکسیدان ۲:کمک به کاهش وزن چون فیبر بالایی داره،وقتی با آب ترکیب میشه،حجم میگیره و احساس سیری میده،اما فقط وقتی موثر هست که با تحرک بدنی و رعایت تغذیه همراه باشد ۳:مفید برای قلب چربیهای مفیدش باعث کاهش کلسترول بد(LDL)و افزایش کلسترول خوب(HDL)میشه ۴:کمک به تنظیم قند خون به خاطر فیبر زیادش،قنددغذاهارو آهسته تر وارد خون میکنه ۵:ضد التهاب و ضد پیری آنتی اکسیدانهاش به سلولهای کمک میکنن در برابر استرس و پیری زودرس مقاومت کنن چیا و میکروبیوم روده چیا فقط به خاطر فیبر نیست که به گوارش کمک میکنه،بلکه فیبرش پری بیوتیک هم هست؛یعنی غذا برای باکتریهای مفید روده پس مصرف منظمش میتونه باعث بهبود سلامت روده،تقویت سیستم ایمنی و خلق و خو بشه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.



