۲ جلد کتاب آشپزی
توضیحات
کتاب مستطاب آشپزی حرفه ای ترین کتاب مناسب خانم های خانه و آشپزهای حرفه ای رستوران و کافه ها بسیار کامل و شامل جزئی ترین نکات مربوط به آشپزی یشگفتار، مقیاس، پیمانه و قاشق، کارد و تختهبرش بخش اول: مکتبهای آشپزی- فصل اول: مکتبهای مادر: ایرانی، چینی، رومی - فصل دوم: آشپزی ایرانی- فصل سوم: آشپزی هندی - فصل چهارم آشپزی ترکی و عربی- فصل پنجم: آشپزی اسپانیایی - فصل ششم: آشپزی چینی - فصل هفتم: آشپزی ژاپنی - فصل هشتم: آشپزی ایتالیایی- فصل نهم: آشپزی فرانسوی - فصل دهم: آشپزی روسی بخش دوم: آشپزخانه - فصل یازدهم: آشپزخانه: طرح و لوازم، فصل دوازدهم: بهداشت محیطزیست بخش سوم: مواد خوراکی - فصل سیزدهم: اجزا، فصل چهاردهم: ادویه، فصل پانزدهم: ترکیب ادویه، فصل شانزدهم: گوشت، فصل هفدهم: مرغ، فصل هجدهم: تخممرغ، فصل نوزدهم: ماهی، فصل بیستم: شیر و فراوردههای شیری، فصل بیستویکم: ترهبار، فصل بیستودوم: برنج، فصل بیستوسوم: آبِ یخنی کتاب دوم: دستورهای پختوپز بخش چهارم: نوشیدنی: گرم و سرد
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.








