فر کباب ترکی
۱ هفته پیش در تهران، امیرآباد
توضیحات
از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای رستوران و کافه ها جهت پخت انواع مواد غذایی نظیر گوشت و مرغ می توان به دستگاه کباب ترکی اشاره نمود. که علاوه بر پخت می توان به عنوان ویترین رستوران به دلیل شکل جذاب و جذب مشتری استفاده نمود. اطلاعات دستگاه: -دارای تنوع تک سیخ و دو سیخ (رومیزی -کابینی) -دارای ظرفیت : 25-30کیلو -تعداد سیخ:تک و دو سیخ -جنس بدنه: استنلس استیل با 1 میلیمتر ضخامت -شعله های تابشی:4-8 شعله -دارای ولوم مجزا برای هر شعله تابشی -تعداد شعله هر سیخ:4 شعله -جنس صفحه و سیخ:استیل با ضخامت 2 میل -امکان چرخش سیخ بصورت دستی در صورت قطع برق -امکان خرید( نقدی و اقساطی)