آکادمی آموزش باریستا بارتندر کافی شاپ قهوه لاته
هر روز شبانهروزی «حتی در روزهای تعطیل»
توضیحات
دارای جواز رسمی از فنی حرفه ای کشور وSCU. SCA. QAI ❌آموزش خصوصی و نیمه خصوصی ❌ جلسه اول رایگان ❌۱۵جلسه کلاس ❌پرداخت اقساط ❌گواهی نامه بین المللی قابل ترجمه و استعلام ❌ آموزش تضمینی بخشی از سرفصل دوره ترکیبی آموزش نوشیدنی های گرم شامل اسپرسوبار(فلت وایت،کافه لاته...) نوشیدنی های داغ(هات چاکلت ،شکلات داغ) قهوه دمی(v60.کمکس) عملیاتpre wetting,pre infusion چای ها و دمنوش ها شناخت دانه قهوه شیمی قهوه،شیمی شیر نحوه صحیحTamp باگ در اکسترکشن کالیبریشن و ادجاست کردن دومینیتش شناسایی defect تفاوت قهوه اسپیشیال و کامرشیال دیفکت شناسی _ مرور اصطلاحات تخصصی _ متدها و تکنیک های تهیه نوشیدنی _ معرفی ابزار تخصصی آماده سازی نوشیدنی های سرد _ ساخت هرکدام از نوشیدنی سرد (ماکتیل، اسموتی، فراپه و…) استاندارد _ آموزش طعم شناسیِ لمس طعم ها با کمک ترکیبات مختلف و خلق طعم _ نوشتن رسپی استاندارد برای نوشیدنی _شناخت انواع لیوان ها و کاربرد _ آشنایی با انواع گارنیش
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.