جذوه قهوه ترک اسپرسو
توضیحات
قهوه ترک (Turkish coffee) در واقع یکی از دهها متد و روش تهیه و دم آوری قهوه است. برای تهیه یک نوشیدنی قهوه به روشهای دیگری مانند اسپرسو، قهوه فرانسه و … هم میتوان اشاره کرد. البته در کشور ما به صورت عامیانه قهوه ترک را به عنوان قهوه ارمنی هم میشناسند.خب! برویم سر اصل موضوع، در حین دم کردن یک فنجان قهوه ترک لطفا کمی با حوصله باشید. چراکه نحوه درست کردن قهوه ترک نیازمند دقت و حوصله فراوانی است. عموما برای تهیه این نوشیدنی نیاز به ابزاری به نام جذوه (cezve) یا قهوه جوش دارید. تنها کافی است قهوه ترک را داخل جذوه ریخته، آب سرد را اضافه و هم بزنید، سپس تا زمانی که کف میکند و بالا میآید روی شعله قرار دهید. به این شکل قهوه ترک شما آماده است! بهترین قهوه های ترک قهوه هایی با درصد عربیکای بالا هستند که عطر و طعم دلپذیری را دارند لطفا برای تهیه قهوه ترک برند و خوش عطر به فروشگاه ما مراجعه فرمایید
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
