دوره تخصصی آموزش شیرینی خشک
توضیحات
آموزش شیرینی خشک با مدرک معتبر فنی و حرفه ای و قابل ترجمه در آموزشگاه فوت وفن این دوره در ۲ جلسه از صبح تا عصر بصورت ورکشاپ (عملی ) برگزار میگردد آیتم های آموزشی شامل : شیرینی با خمیر هزارلا مثل زبان پاپیونی ناپلئونی شیرینیهای نخودچی اسکار ساوارین هلال مغزدار نخودچی مغزدار بیسکوییتی مربایی نارگیلی نارگیلی مغزدار پسته ای مغزدار دولبه زعفران و گردو موهیتو مواد آموزشی بعهده خودت آموزشگاه میباشد با مجرب ترین مدرس : آقای عسگر دوست ظرفیت : محدوده برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره آگاهی تماس بگیرید آدرس : سه راه حافظیه اداره فنی و حرفه ای مرکز شماره یک آموزشگاه فوت و فن
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.