فینگرفود (فودپارتی)
از ساعت ۱۰ تا ۸ «بهجز روزهای تعطیل»
توضیحات
این دوره در 6 جلسه برگزار می شود جلسه اول : پامکین ، پای ژامبون ، چیکن بال سوخاری ، حمص جلسه دوم : اصول پخت نان مینی برگر ، تمپورای میگو با سس تارتار ، رز پپرونی ، حمص جلسه سوم : انگلیش مافین ، چیکن وینگز سوخاری ، اویستر رول ، سالاد ایتالیایی جلسه چهارم : تاکو مکزیکی ، موساکا ، چیکن استروگانف ، سالاد استانبولی جلسه پنج : اصول اولیه خمیر لازانیا خانگی ، کوکو رنگینک ، میت بال با سس انار ، سالاد فتوش جلسه شش : اصول قیمت گذاری ، چیدمان و دیزاین میز ، دو مدل دسر و یک مدل کیک سورپرایز
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.
