هیتر گلخانه ای دستگاه سبزی انگور کشک میوه خشک کن
توضیحات
خشک کردن مواد غذایی از زمان های گذشته در بین مردم رواج داشته است. با استفاده از این روش، امکان فعالیت باکتری ها و قارچ ها کاهش یافته و در نتیجه طول عمر مواد غذایی افزایش می یابد. در گذشته خشک کردن مواد غذایی به وسیله روش های سنتی مانند قرار دادن مواد غذایی در مجاورت هوا و آفتاب انجام می شده است. امروزه دستگاه های خشک کن به منظور افزایش سرعت خشک کردن مواد غذایی ابداع شده اند. این دستگاه ها علاوه بر حفظ طعم و خاصیت مواد غذایی، امکان خشک کردن مقدار بیشتری نسبت به روش های سنتی را دارند.وجود آب در میان بافت انواع مواد غذایی علت اصلی فعالیت باکتری ها و قارچ ها در میان آنها می باشد. به همین علت است که مواد غذایی بعد از گذشت مدتی فاسد می شوند و قابل مصرف نمی باشند.آب میان بافتی درون مواد غذایی با استفاده از دستگاه خشک کن با سرعت از بین می رود. مواد غذایی خشک شده به وسیله دستگاه های خشک کن، تمامی مواد معدنی و ویتامین های خود را حفظ می کن ند. همچنین این مواد می توانند ماه ها و حتی سال ها مورد استفاده قرار گیرند.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.