آموزش تخصصی باریستا و بارتندر متصدی کافی شاپ
توضیحات
برگذاری کلاسهای تئوری و عملی در زمینه قهوه،بارتندری،مدیریت کافی شاپ،خرید لوازم،روش های دم آوری روز دنیا و نوشیدنی های گرم و سرد با استانداردهای جهانی برخی از سرفصل های آموزشی ◀️آشنایی با انواع گونه های قهوه(عربیکا روبوستا و ...)ویژگی ها و تفاوت بین آنها (طعمی ظاهری دم آوری) ◀️ آموزش دم آوری انواع قهوه ◀️آموزش نوشیدنی های گرم برپایه ی اسپرسو و شیر به طور جامع(فلت وایت،لاته ،کورتادو ،موکا،و...) ◀️آموزش متد های دم آوری به روش دمی به صورت تخصصی و با علم روز دنیا(سایفون،ائروپرس،کمکس،وی ۶۰،فرنچ پرس و ...) ◀️آموزش مقدماتی لاته آرت(۴ پترن) ◀️آشنایی و کار با ابزارها و تجهیزات مورد نیاز برای حرفه ی باریستای و سرویس و نگهداری لوازم تجهیزات آموزش انواع موکتل،اسموتی،شیک و نوشیدنی های سرد برپایه میوه آموزش سیروپ سازی آموزش انواع گارنیش و تزئین نوشیدنی ظروف شناسی و انتخاب لیوان و ظروف مورد نیاز جهت ارایه ی نوشیدنی آموزش خرید و نگهداری مواد مورد نیاز و اولیه ی آیتم منو آموزش نحوهی صحیح بستن منو با حداقل هزینه و بیشترین کارایی ✨مشاوره خرید و فروش تجهیزات و اخذ مجوزهای لازم جهت تاسیس کافه
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.