دستگاه اسپرسو ساز حرفه ای رنچیلیو کلاس ۱۱
توضیحات
ویژگی ها : کنترل حجمی: ۴ کنترل حجمی قابل برنامهریزی برای هر گروه به منظور یک روند کاری ساده و یکنواخت. تکنولوژی دمآوری ثابت (SB) : این تکنولوژی تکامل سیستم ترموسایفون سنتی است و مجموعهای از ویژگیهای نوآورانه را معرفی میکند که عملکرد دستگاههای اسپرسوساز با دیگ بخار تک را بهبود میبخشد. مدیریت پیشرفته دیگ بخار (ABM) : این سیستم شامل یک کنترل است که تغییرات فشار در دیگ بخار را شناسایی کرده و به طور خودکار المنت حرارتی را تنظیم میکند تا ثبات دما حفظ شود. تنظیم دوز و Plug & Brew : باریستاها میتوانند تا ۴ دوز دمآوری مختلف برای هر گروه برنامهریزی کنند. به لطف عملکرد Plug & Brew، دوزها و توابع اصلی به طور پیشفرض هنگام نصب بارگذاری شده و آماده استفاده هستند. C-Lever : دسته بخار ارگونومیک به دو موقعیت تقسیم میشود: بخار با فشار (پایین) یا بخار کاملاً فعال (بالا). گرمکن فنجان : یک عنصر گرمایشی استثنایی با پنج درجه حرارت کنترلشده در بالاترین نقطه دستگاه برای حفظ دمای فنجانها. نازل بخار Cool Touch : نازل بخار Cool Touch با پوشش دوگانه محافظ حرارتی عایقبندی شده است.
یادداشت تنها برای شما قابل دیدن است و پس از حذف آگهی، پاک خواهد شد.